Vergelijk 6 makelaars bij jou in de buurt

Bespaar op je makelaarskosten

Vul de postcode van je project locatie in

Gratis & Vrijblijvend

Vergelijk offertes voor je beslist!

Makelaar

Aan het kopen, verkopen of huren van een huis, appartement of kantoorgebouw zitten behoorlijk wat regels vast. Daarnaast hebben we niet de tijd om alle opties op het woon- en werkgebied nauwlettend in de gaten te houden. Gelukkig is daar de makelaar voor die ons op deze gebieden weet te ondersteunen. Er zit echter nogal wat verschil tussen de diverse type makelaars. Wij hebben de belangrijkste categorieën waarin deze experts op zijn te delen voor je uitgelegd.

Verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar kan, zoals de naam al doet vermoeden, worden ingezet voor de verkoop van jouw huis. Deze makelaar verzorgt namens jou de onderhandelingen, zodat jij de beste prijs voor je huis krijgt. Extra handig aan de verkoopmakelaar is het grote netwerk waarover deze specialist beschikt; hierdoor wordt de verkoop van jouw huis nog meer bij de potentiële kopers onder de aandacht gebracht. Dit maakt de verkoopmakelaar een onmisbare schakel in het verkoopproces van jouw huis.

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar schakel je in wanneer je een woning wilt kopen. Het kan zijn dat je jouw droomwoning al gevonden hebt, maar ook dat de aankoopmakelaar met je meezoekt naar een nieuw huis. Deze makelaar onderwerpt na het vinden van de woning het huis grondig en voert vervolgens de onderhandelingen namens jou uit. Ook het opstellen van en het onderhandelen over de verkoopovereenkomst kan uit handen worden gegeven aan deze makelaar. Zo is de aankoopmakelaar van A tot Z bij het aankoopproces van een huis betrokken en biedt jou hierin alle ondersteuning en zeer bruikbare informatie.

Verhuurmakelaar

Een verhuurmakelaar is de tussenpersoon tussen huurder en verhuurders. Bij het verhuren van een woning komt namelijk veel meer kijken dan je misschien verwacht. De verhuurmakelaar gaat op zoek naar een geschikte en betrouwbare huurder en houdt zich verder bezig met alle andere zaken die bij het verhuren van een woning komen kijken, zoals het opstellen van contracten, facturen en andere documenten.

Huurmakelaar

Ben je op zoek naar een huurwoning? Dan kan een huurmakelaar je helpen bij het vinden van het geschikte huis of appartement. Door het grote aanbod aan woningen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Een huurmakelaar helpt je met het zoeken naar een woning die zoveel mogelijk aan je eisen voldoet en toch binnen het budget blijft.

Taxatiemakelaar

Je hebt ook makelaars die de bevoegdheid hebben om een huis te taxeren. Deze combinatie van een taxateur en een gewone makelaar wordt dan een taxatiemakelaar genoemd. 

Zoek je een makelaar? Je vindt deze specialist bij huisprojecten.nl!

Van aankoop- tot verkoopmakelaar; deze specialisten vind je allemaal bij huisprojecten.nl. Laat deze specialist de deal voor jou sluiten, zo heb jij er in ieder geval geen omkijken meer naar omdat je weet dat het op een professionele wijze gebeurt. De juiste specialist vind je makkelijk door jouw wensen in te vullen in ons aanvraagmenu. Wij zorgen er vervolgens voor dat diverse geschikte kandidaten zich aan jou aanbieden, allen in de strijd om jouw opdracht binnen te slepen. En dat in slechts een paar minuten tijd!

Bespaar ook op