Vergelijk 6 stukadoors bij jou in de buurt

Bespaar op je stukadoor kosten

Vul de postcode van je project locatie in

Gratis & Vrijblijvend

Vergelijk offertes voor je beslist!

Stuken

Een huis of gebouw zonder muren, dat is gewoonweg niet mogelijk. Muren vormen daarom een cruciale rol in onze huisvesting. Ze beschermen ons tegen kou en ongewilde bezoekers en zorgen ervoor dat ruimtes van elkaar worden gescheiden.

Het stuken van muren is een perfect klusje voor de stukadoor. Bij deze klus wordt het oppervlakte van een muur geëgaliseerd. Dit creëert tegelijkertijd een beschermende laag voor de wand. Het stuken van een plafond is overigens ook mogelijk. Zowel voor de muren als voor het plafond wordt gewerkt met cement of gipsgebonden specie. Dit is toepasbaar op meerdere ondergronden, zoals beton, nieuw en oud metselwerk en gipskarton plaatsen.

Spackspuitwerk

Wanneer het tijd is om de muren op te frissen maar het te vroeg is om de muren opnieuw te stuken, kan spackspuitwerk de ideale oplossing vormen. Hierbij wordt onder hoge druk een pleisterlaag aangebracht op de gewenste muren. Deze bestaat uit twee afzonderlijke lagen, namelijk een meslaag als basis en een afkorrellaag voor de afwerking. Dit alles gebeurt met behulp van een spuitmachine.

Sierwerk stuken

Stuken bestaat uit meerdere stappen. Sierpleister stucwerk dient hierbij als de laatste stap. Hiermee kun je de uiteindelijke uitstraling van jouw muren bepalen en zo de muur afstemmen op jouw persoonlijke smaak. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, waaronder spachtelputs stucwerk, rustiekputz stucwerk en granol stucwerk.

Toe aan het opfrissen van je muren? Vind de oplossing op Huisprojecten.nl!

Zorg er altijd voor dat je deze klussen overlaat aan een echte professional. Zo weet je zeker dat het eindresultaat geslaagd en netjes is! Waar je zo iemand vindt? Makkelijk: daar heb je Huisprojecten.nl voor! Geef aan ons jouw wensen door en wij matchen je met de beste professionals uit jouw buurt. Jij kiest vervolgens het beste offertevoorstel uit, zodat de werkzaamheden aan jouw muren zo snel mogelijk van start kunnen gaan. Simpel, snel én gratis!

Bespaar ook op