Vergelijk 6 warmtepomp specialisten bij jou in de buurt

Bespaar op je warmtepomp kosten

Vul de postcode van je project locatie in

Gratis & Vrijblijvend

Vergelijk offertes voor je beslist!

Warmtepomp

Een warmtepomp neemt natuurlijke warmte uit de omgeving en verwarmt daarmee een woning of pand. Er zijn verschillende soorten warmtepompen: pompen die warmte halen uit de aarde, uit grondwater of uit de buitenlucht.

Warmtepomp nieuwbouw

Voor nieuwbouw is een warmtepomp het meest aantrekkelijk, omdat warmtepompen het beste werken bij verwarming die op een lage temperatuur blijft, zoals vloer- en wandverwarming. Ook zijn nieuwbouwhuizen of –panden over het algemeen beter geïsoleerd, waardoor de warmte niet verloren gaat en het rendabel is om een warmtepomp te laten installeren.

Warmtepomp bestaande bouw

Een warmtepomp kan ook voor bestaande gebouwen aantrekkelijk zijn, mits het gebouw goed geïsoleerd is. Ook moet er rekening gehouden worden met het aanleggen van nieuwe leidingen, waardoor de kosten hoger uit kunnen vallen dan bij nieuwbouw.

Warmtepomp specialisten vinden via Huisprojecten.nl

De beste warmtepomp specialisten zijn dichterbij dan je denkt. Op Huisprojecten.nl zijn diverse professionals terug te vinden, welke allemaal staan te springen om jouw offerteaanvraag. Plaats een oproep en krijg binnen een mum van tijd meerdere voorstellen van specialisten bij jou uit de buurt. Dat werkt handig, snel, makkelijk en ook nog eens onwijs effectief!

Bespaar nóg meer op energiekosten met deze projecten